Inspirerende workshop med Linda Wickmann!

Vi var så heldige å få Linda Wickmann til å holde en todagers workshop med våre studenter her på Art Complexion. Dag èn startet med en introduksjon, hvor hun fortalte om sin spennende reise og karrière fra start, og frem til der hun er i dag.

Linda Wickmann workshop Makeup Skole Oslo

Linda Wickmann jobber nå som offisiell makeupartist for Max Factor, samtidig som hun jobber som freelance makeupartist for store profilerte navn og merker.

blogg 1.2

 //www.instagram.com/lindawickmann/.

Linda kunne fortelle oss at et av hennes absolutte høydepunkter i løpet av sin spennende og innholdsrike karrière, er arbeidene hun har gjort for og med Pat McGrath, og hennes kampanjer. Dette som følge av hvordan hun og fotograf Desiree Mattson gjorde fotoshoots og egne prosjekter sammen.

Pat

Oppgaven studentene skulle løse under dag to, var å la seg inspirere av en look, og gjenskape denne uten å kopiere- i ekte Linda Wickmann stil. Dette ble fotografert av Veronica Von Clemm i skolens studio. De skulle arbeide i grupper på to. Vi gleder oss enormt til å se resultatet! Spesielt siden Linda skal kåre ut en vinnergruppe hvor begge vinner en goodiebag fra Max Factor til en verdi av flere tusen…

Her ser dere en smak fra de to looksene Linda gjorde under demo, samt de tre lookene studentene skulle la seg  inspirere av til fotoshooten.

oppgavebilder

 

Har du tanker om å skaffe deg en annerledes, variert og spennende karriere?

Hos Art Complexion Makeup Skole kan du komme inn på ulike grunnlag, via formell eller realkompetanse.

Mer informasjon om hvordan du søker finner du her: //artcomplexion.no/soknad/

Tilleggsinformasjon om søknad finner du her: //artcomplexion.no/soknad/info/

Eller les mer om skolen her: //artcomplexion.no/

Du kan også kontakte skolen for en uformell prat på telefon 22 33 30 70 alle hverdager mellom 09.30 og 16.00, eller via e-postadressen post@artcomplexion.no.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.