Noen høydepunkter fra høsten 2018

Hei og masse godt nytt år! Vi er endelig godt i gang igjen etter en deilig juleferie. Siden det er et nytt år kan det være fint å mimre tilbake på det året som har vært, og hva man er takknemlig for å ha opplevd. Vi har hatt et kjempefint høsthalvår fylt med spennende oppdrag og events.

Den 27. Oktober var vi så heldig å få være med på en kjempekul live-sending på NRK. Nesten hele klassen sto opp halv 6 for å ta buss til en forlatt militærleir litt utfor Oslo, hvor tv-innspillingen skulle foregå. Innspillingen var i regi av NRK Flippklipp, og handlet om en zombie apokalypse. Vi fikk alle være med å sminke over 100 skuespillere og statister som skulle være zombier til livesendingen. Dette var en veldig spennende og lærerik opplevelse.

nrkzombieblogg

zombie

Den 26. Oktober feiret vi Halloween på skolen. Dette gjorde vi med godteri, popcorn, brus og sminkekonkurranse! Dette var en kjempehyggelig og sosial ettermiddag hvor alle sminket og koste seg. Vi sminket oss selv til det vi hadde lyst til å være på Halloween, og resultatene ble råkule! Det ble kåret 1., 2. og 3. plass. 1. plass gikk til Anja som lagde en kjempekul gresskar-look. 2. plass til Mari som gjorde en look inspirert av en porselensdukke, og 3. gikk til Ragnhild som var gjorde en skummel look med bruk av masse SFX.

halloween123

Et annet høydepunkt for høsthalvåret var et kjempekoselig oppdrag for Den Danske Bank. Lørdag den 3. november dro en stor flokk fra klassen vår til Gardemoen for å sminke kvinner og (noen) menn på landstreff for ansatte i Den Danske Bank. Dette var veldig spennende fordi vi fikk jobbe med fremmede som ikke er vant til å bli sminket. De fleste ville ha litt ekstra øyenskygge, leppestift eller glitter for å føle seg fin, og klar til fest. Alle sammen var kjempehyggelige, og det var en veldig fin erfaring som vi sent vil glemme.

dendanskebank

Dette har vært et kjempefint og lærerikt høsthalvår fylt med fine begivenheter og gode klassekamerater. Takk for oss 2018, nå er vi klar for å se hva 2019 bringer oss!

Skrevet av Mari Elisabeth Gärtner

 

Drømmer du om å utdanne deg til profesjonell makeup artist/stylist?

Du kan komme inn på ulike grunnlag, via formell eller realkompetanse.

Informasjon om hvordan du søker finner du her: https://artcomplexion.no/soknad/

Du finner tilleggsinformasjon her: https://artcomplexion.no/soknad/info/

Eller les mer om skolen her: https://artcomplexion.no/

Om du er usikker på om du fyller kravene for å søke kan du kontakte oss på telefon 22 33 30 70 alle hverdager mellom 09.30 og 16.00 eller via e-postadressen post@artcomplexion.no.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.