Fanney Antonsdóttir

Faglærer
Fanney underviser i tema innenfor emnene makeup til TV, film og scene. Hun har utdannelsen sin fra The Icelandic Academy of arts, Danmarks Designskole og Nordisk Institutt for Scene og Studio, og har deltatt med forskjellige kunstverk ved blant annet Skandinavisk Hus i New York. Fanny lager proteseapplikasjoner og SFX-effekter, som brukes i teater, film og reklame. På Art Complexion makeup skole underviser hun i temaet spesialeffekter og støp.

Besøk gjerne Fanneys hjemmeside for å få et større innblikk i noe av alt det spennende hun driver med:

https://fanneyantonsdottir.com/home.html

Tiiu Luht

Faglærer

Tiiu underviser i temaer innenfor emnene makeup til TV/film/scene og støttefag. Hun er utdannet maskør og parykkmaker fra Talinn i Estland, hvor hun også etterhvert etablerte sin egen maskørskole. En god del av hennes tidligere elever jobber fremdeles i dag som sminkører og maskører, ikke bare i Estland, men også i USA og Australia og er høyt verdsatt innen sin profesjon. Gjennom sin dyktighet og sine høye krav til yrket som maskør og parykkmaker, har Tiiu gjennom årene blitt hyret inn som maskør til kostbare produksjoner innen teater, opera, ballett og musikal rundt om på de store scener i Europa, der i blant Berlin, Munchen og Wien. Hun har jobbet med maskedesign på over 100 produksjoner og har de siste 10 årene holdt til på Den Norske Opera og Ballett. Her har hun blant annet stått for opplæring av nye maskørlærlinger. På Art Complexion underviser Tiiu i temaene karakterer til teater, teatersminke og tamburering av bart.

Malin Åsard Wallin

Faglærer
Malin underviser i hårstyling, som ligger under emnene korrigerende makeup, historie, mote og trender. Hun startet sin karriere hos Toni & Guy og videreutdannet seg til frisør og hårstylist gjennom Toni & Guy i London. Malin er style director på Escape Hairdressing & Barbershop, og er kjent i bransjen som spesialist på fletteteknikker. Malin er i tillegg freelance hårstylist og holder bl.a. seminarer med L’Oreal i editorial styling.

Titt gjerne innom Malins instagram: //www.instagram.com/mmalinwallin/

 

June Agneta Myrèn

Faglærer
June underviser i temaer innenfor emnene makeup til TV/film/scene og støttefag. Hun har sin makeupartist utdannelse fra Make up Manic hvor hun også utdannet seg innenfor spesialeffekter. June har i tillegg svennebrev som frisør.  Hun har jobbet på Folketeateret, Oslo Nye Teater og Det Norske Teatret. I tillegg til å være freelance har hun jobbet på såpeserien Hotel Cæsar som sminkesjef, vært makeup- og hårdesigner på Neste Sommer, Meglerne, Kielergata, Vikingane sesong 3, Fjols til Fjells, En får væra som en er, Karsten og Petra og Halvbroren. På Art Complexion makeup skole underviser hun i temaene karakterer til TV, film og foto samt litt om film/kortfilm/reklame.

Her kan du finne ut litt mer om June: //www.imdb.com/name/nm3590362/

 

Vilde Bekken

Faglærer
Vilde underviser i temaer innenfor emnet videregående makeupteknikker. Hun har svennebrev som frisør og er utdannet makeupartist fra Art Complexion makeup skole. I tillegg til å jobbe som freelance makeupartist jobber Vilde mye for NRK. I NRK har hun blant annet jobbet med Melodi Grand Prix, Idrettsgallaen, P3gull, TV-aksjonen, Nobels fredspris, Lindmo og mange av NRKs faste programmer. På Art Complexion makeup skole underviser Vilde i temaet showsminke til TV og video.

Her kan du bli litt bedre kjent med Vilde: https://www.instagram.com/vildebekken/

 

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.