En liten oppdatering på høstsemesteret så langt..

Skrevet av student Kirvil Johansen.

Bildene som er brukt er tatt av  Therese Telle, Maria Isabell Navarro, Sunniva Gulbrandsen og Kirvil Johansen.

Vi har nå vært inne i en svært lærerik periode, der vi har arbeidet med flere viktige temaer, som blant annet anatomi, hudpleie, naturlig skjønnsminke og fargelære. Den første uken hadde vi om ansiktets anatomi, og hvordan det er med på å påvirke hvordan vi skal legge riktig makeup. Dette resulterte i 30 skumelt realistiske hodeskaller, laget ved bruk av Kryolan professional teatersminke.

telle 1
ida s 1
Christina Christensen, som jobber som profesjonell hudpleier i Skinbyme, ga oss gode demonstrasjoner,  og av henne lærte vi viktigheten av riktig type krem til de ulike hudtypene. På slutten av dagen fikk vi også prøve å farge hverandres bryn & vipper!

                                                                                          maria i 2

3 skoledager var satt av til temaet makeup for brud, der vi nøye gikk igjennom naturlig skjønnsminke og brudestyling av hår. Vi var superheldige som fikk opplæring av Malin Wallin, som er profesjonell hårstylist og frisør. Malin ga oss mange gode råd, og hjalp oss disse dagene. Siste dagen var alle i klassen klare for ekte bryllupsfest♥

 sunniva 1sunniva 2

Elisabeth fra Inglot Oslo besøkte klassen med en innholdsrik demo av sine produkter, hun utfordret oss til å bruke spreke farger, og en masse glitter! Alle studentene fikk muligheten til å delta med eget makeupfoto på Instagram for å vinne fine premier. Alle fikk med seg et gavekort på 40 prosent på alt fra Inglot Oslo med seg hjem.

2

Hver uke, mandag til fredag, har vi en demo fra en av lærerne ved Art Complexion, der vi etterpå jobber sammen om de ulike temaene og prosjektene. Dette er en svært lærerik og givende metode, der vi hver dag får lære noe nytt av hverandre. Oppgavene løses bedre i fellesskap, og i tillegg blir vi bedre kjent med hverandre♥  :) :)

Skrevet av
Kirvl Johansen

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.