Dette mener bransjen om Art Complexion Makeup Skole

katrine

Katrine Kvalslund

This is PR

Art Complexion har et svært godt rykte i bransjen og ikke minst dyktige lærere. THIS IS PR har selv hatt glede av å få assistenter derifra. En av våre ansatte ble plukket opp hos Art Complexion og er i dag fast ansatt som Showrom koordinator.

Pudder1-400x601

Maren Helly Hansen

Pudder

PUDDER er et av Norges ledende stylingbyrå, og vi representerer noen av bransjens flinkeste stylister og makeupartister. Et stort flertall av våre mennesker begynte karrieren på Art Complexion. Det har gitt dem en bra start. Skolen er et supert valg hvis du er nysgjerrig på bransjen og yrket!

Julie for web

Julie Clark

Oslo Nye Teater

Art Complexion makeup skole er en etablert skole som tar sine studenter på alvor. Den er anerkjent i bransjen, med en seriøs og innholdsrik studieplan hvor studentene får grundig og profesjonell opplæring. Jeg anbefaler denne skolen for de som vil arbeide i bransjen og som tar faget på alvor. Art Complexion makeup skole er en sikker investering i fremtiden din.

connie3

Connie Berg

Stylist

Jeg gikk ut av Art Complexion sommeren 2004. Selv om jeg i etterkant har gått bort fra makeup, og bare jobber med styling nå i New York, var Art Complexion en utrolig fin base og begynnelse på et yrkesliv i motebransjen. Det var der jeg begynte å forstå hvordan bransjen fungerte og fikk gode råd om hvordan jeg skulle fortsette min karriere. Ikke bare har Art Complexion dyktige og profesjonelle lærere og et godt satt sammen pensum, men man får også med seg uvurderlige tips, anbefalinger og kontakter som kan hjelpe deg fremover.

Drømmer du om å utdanne deg til profesjonell makeup artist/stylist?

Du kan komme inn på ulike grunnlag, via formell eller realkompetanse.

Informasjon om hvordan du søker finner du her: https://artcomplexion.no/soknad/

Du finner tilleggsinformasjon her: https://artcomplexion.no/soknad/info/

Eller les mer om skolen her: https://artcomplexion.no/

Om du er usikker på om du fyller kravene for å søke kan du kontakte oss på telefon 22 33 30 70 alle hverdager mellom 09.30 og 16.00 eller via e-postadressen post@artcomplexion.no.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.