Den siste uken i bilder: Støp

Denne uken har vi om støp og SFX på skolen. Dette er så spennende, og vi lærer så utrolig mye kult. Vi lærer for eksempel hvordan man lager sår, skader, blåmerker og å forme om en karakters ansikt. Vi er så heldige å ha flinke Fanney Antonsdóttir som lærer i dette emnet.

Her kommer bilder av det vi holder på med denne uken. Av alginatblanding og gips har vi laget avstøp av ansiktene våre for å kunne forme til en ny nese. Dette er en veldig spennende prosess.

fanneyblanderalginat.jpg2

Her blander Fanney alginat med vann for å få blandingen som lager avstøpet.

fanneypåføreralginat3

Man påfører det med hendene, men gjerne med hansker fordi det blir fort mye gris!

fanneyoglise

Når alginatblandingen har stivnet på ansiktet dekker man det med gips. Disse bildene er fra demoen Fanney gjorde får å lære oss dette.

marimedgips
avstøpalginat

Slik ser resultatet ut når gips og alginat har tørket. Etter man har fått et slik avstøp skal man igjen støpe det i flytende gips.

gipsavstøp

Når den flytende gipsen har tørket sitter man igjen med en slik form. Denne pusser man på til den blir fin og jevn, har myke kanter og alle detaljer synes fint.

havardformernese

Her former studentene nye neser av leire på gipsavstøpet.

studenterjobberpåavstøp2

Å holde på med støp og SFX er veldig annerledes enn å jobbe med sminke på den måten vi vanligvis gjør. Dette er så kreativt og lærerrikt, og vi setter kjempestor pris på at vi får lære om det. Denne kunnskapen vil komme godt til nytte om man ønsker å jobbe med film og teater hvor man vil skape mange forskjellige karakterer hele tiden. Disse teknikkene kan også brukes i kombinasjon med fashion og beauty på andre kreative måter.

Skrevet av Mari Elisabeth Gärtner

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.