Linda Sande

Mitt navn er Linda Sande og jeg var student ved første kullet til Art Complexion i 1990. Allerede da hadde skolen bestemt seg for å bli Norges beste makeup skole med profesjonelle fagfolk fra inn og utland som lærere. Jeg lærte masse, fikk gode venner og følte for første gang at jeg var på rett hylle. Siden den gang har jeg gått vekk fra makeup og jobber i dag kun med styling, men alltid i godt samarbeid med makeupartister som ofte kommer fra Art Complexion.

Jeg har hatt flere assistenter fra Art Complexion, og jeg har vært kjempefornøyd med dem alle sammen. De har tydelig fått god opplæring og forståelse av hvordan bransjen fungerer, noe som er vesentlig for å kunne jobbe seg inn i bransjen. I 2008 var jeg med å starte Pudder Agency, og det går kjempebra! Mange av stylistene/makeupartistene i Pudder er tidligere studenter fra Art Complexion. Jeg mener at Art Complexion er den beste makeup skolen i Norge, og jeg anbefaler den på det varmeste.

Vilde Bekken

Jeg gikk på Art Complexion i 2014/2015, og kunne ikke vært mer fornøyd med valg av skole. Jeg var utdannet frisør fra før av, men ville ha makeuputdannelse i tillegg for å kunne ha et større spekter av jobber å velge mellom. På skolen fikk vi lære av de beste i bransjen, og fikk hele veien god veiledning og oppfølging. Lærerne var interesserte, kreative, motiverende og opptatt av å hjelpe oss inn i bransjen og ut i jobb. At skolen tilbyr en så bred læreplan som inneholder både skjønnsminke, fashion, teater og spesialeffekter blant mange andre ting, gjør at man får en innføring i det meste og lettere kan velge hvilken retning man vil gå etter endt skolegang. Vi lærte hvordan bransjen fungerer, og ved å få muligheten til å assistere andre makeupartister i løpet av skoleåret knyttet jeg kontakter som hjalp meg å komme videre. I dag jobber jeg som frilans makeupartist og frisør, for det aller meste med TV og TV drama, men tar også frilansjobber som feks makeup og hår til brud, reklame, foto og show i blant. Jeg elsker å ha morsomme og varierte arbeidsdager og hele tiden ha muligheten til å veksle mellom ulike typer jobber, gjøre nye ting og lære enda mer. Er man villig til å jobbe hardt og stå på hele veien er det nesten ingen begrensninger for hva man kan gjøre, og det er alltid en motivasjon for meg. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg kan leve av det jeg liker aller best, og Art Complexion er mye av grunnen til at jeg kan gjøre nettopp dette.

Linn Therese Gaasland

Det er nå over 10 år siden jeg gikk ut fra Art Complexion, kull 07/08. Jeg fikk anbefalt skolen av min fetter Storm Pedersen, og gikk inn i en kreativ og spennende studiehverdag som passet perfekt for meg. Skolen har et stort nettverk som gjorde at jeg fort kom ut i arbeid etter skolen,- i tillegg fikk jeg knyttet til meg mange viktige kontakter. All den faglige kunnskapen jeg har fått hos Art Complexion har jeg hatt god bruk for i min personlige utvikling og har vært grunnmuren i hele min yrkeskarriere som makeupartist. I dag jobber jeg fulltid som Faglig Leder ved INGLOT og har siden jeg startet opp her, bygget opp den faglige læreplanen for INGLOT sine ansatte og for kursing internt og eksternt. Vi har også hvert år studenter på utplassering i våre INGLOT butikker, og dette er en fin mulighet for dem til å se hvordan bransjen fungerer. Vi får ofte inn i etterkant av utplasseringene, jobbsøknader fra de som har vært hos oss, og det er noe som vi ser på som veldig positivt. Jeg kontakter også skolen når vi trenger nye ansatte til våre butikker og vet av erfaring at de som kommer fra Art Complexion kan jeg stole på når det kommer til kvalitet på arbeid, men også jobbmoral!

Stian Lindgren

Da jeg skjønte at jeg ville bli makeupartist gjorde jeg nøye research på de ulike skolene Oslo hadde å tilby. Jeg ordnet et møte med Art Complexion og skjønte fort at dette var skolen for meg. Jeg vil absolutt anbefale denne skolen, da lærerne er utrolig dyktige og gir gode og konstruktive tilbakemeldinger hele veien. Underveis i studiet får man all den kunnskapen som trengs for å klare seg ute i bransjen. Skolen samarbeider også tett med bransjen, noe som gir studentene nyttige kontakter å ha etter endt studie. De seneste årene har jeg spesialisert meg mer mot bryn, og jobber i dag hovedsaklig som øyenbrynstylist, men gjør også noe freelance innenfor makeup, bla visninger og private oppdrag slik som red carpet.

Samira Shahabian

Som tidligere student ved Art Complexion, anbefaler jeg gledelig skolen med deres profesjonelle lærere og innholdsrike pensum.

Etter endt studie i 2005 startet jeg med assistentoppdrag som utviklet meg til en selvstendig stylist, der dørene åpnet seg videre til mote og PR-bransjen etterfulgt av min nåværende posisjon i agenturet Style Management, hvor jeg er daglig leder og agent.

Style Management representerer blant flere av landets fremste stylister, hår/-og makeup-artister. Flere av disse har tidligere studert ved Art Complexion.

Vi har gode erfaringer med å benytte oss av tidligere studenter fra Art Complexion og anbefaler skolen på det varmeste.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.