Anniken Aarvik oppdaterer oss på året etter Art Compelxion så langt

For kort tid tilbake mottok skolen en veldig hyggelig e-post. Det er ingen ting som gleder oss mer enn å vite at våre studenter lykkes og når sine mål når de er uteksaminert fra Art Complexion. Anniken Aarvik gikk ut av skolen i juni 2019, og har allerede kommet et godt stykke på vei. Vi vil gjerne få dele denne hyggelige tilbakemeldingen med dere:

Former student Anniken Aarvik Art Complexion Makeup Skole

Vil du jobbe i Tv eller film?

Mange av våre studenter, både nåværende og tidligere, starter på Art Complexion med et ønske og en drøm om å lykkes innenfor TV og film. I år igjen ønsker vi June Myrén velkommen, som har lang fartstid i bransjen, med blant annet produksjoner som Neste Sommer, Beforeigners, Kielergata, Vikingane, Hotel Cæsar, for å nevne noen. Fra nå og frem til jul, legger vi bort den ordinære skjønnsminkeundervisningen, og skal ta for oss andre aspekter av bransjen. Først ut er TV og film, deretter følger teater og SFX/støp. Under er det satt sammen en bildecollage fra hvordan en hverdag i TV og filmdelen av bransjen kan se ut:)

film collage 1

 

Studentinlegg fra Marthe Hesviks besøk hos oss på Art Complexion.

Torsdag 17. Oktober og fredag 18. Oktober var vi på Art Complexion så heldige å få besøk av Marthe Hesvik!

Skrevet av Sunniva Gulbrandsen, Angelica Spjelkavik Sparre og Malin Opdan Tørresvold.

Marthe har selv studert ved Art Complexion, og er nå en freelance makeupartist, som reiser verden rundt. Hun kom nettopp fra New York Fashion week og Paris Fashion Week, hvor hun sminket for ulike show. Vi fikk stille henne alle mulige spørsmål, og vi lærte masse nytt.

Tema for disse to dagene var «Hud». Vi på Art Complexion har jobbet mye med å sminke hud, men likevel var det så gøy og nødvendig for oss å ha Marthe på besøk. Hun delte mange gode tips og triks som vi kommer til å ta med oss videre.

Vi lærte alt fra å legge naturlig, sporty  hudsminke, til mer dekk og glam. Den naturlige sminken hadde masse glød, og skulle fortsatt se ut som hud. Hun lærte oss også hvordan vi kunne ha mer dekk, med en matt finish. Under kan dere se bilder fra besøket. Først er det en naturlig look til innspillinger og reklame, deretter følger glam og den siste en bronzey look for reklamer, til for eks sporty fotoshoots, hvor man vil oppnå en frisk og naturlig glød.

marthe hesvik 13 marthe hesvik 12 marthe hesvik 11 

En liten oppdatering på høstsemesteret så langt..

Skrevet av student Kirvil Johansen.

Bildene som er brukt er tatt av  Therese Telle, Maria Isabell Navarro, Sunniva Gulbrandsen og Kirvil Johansen.

Vi har nå vært inne i en svært lærerik periode, der vi har arbeidet med flere viktige temaer, som blant annet anatomi, hudpleie, naturlig skjønnsminke og fargelære. Den første uken hadde vi om ansiktets anatomi, og hvordan det er med på å påvirke hvordan vi skal legge riktig makeup. Dette resulterte i 30 skumelt realistiske hodeskaller, laget ved bruk av Kryolan professional teatersminke.

telle 1
ida s 1
Christina Christensen, som jobber som profesjonell hudpleier i Skinbyme, ga oss gode demonstrasjoner,  og av henne lærte vi viktigheten av riktig type krem til de ulike hudtypene. På slutten av dagen fikk vi også prøve å farge hverandres bryn & vipper!

                                                                                          maria i 2

3 skoledager var satt av til temaet makeup for brud, der vi nøye gikk igjennom naturlig skjønnsminke og brudestyling av hår. Vi var superheldige som fikk opplæring av Malin Wallin, som er profesjonell hårstylist og frisør. Malin ga oss mange gode råd, og hjalp oss disse dagene. Siste dagen var alle i klassen klare for ekte bryllupsfest♥

 sunniva 1sunniva 2

Elisabeth fra Inglot Oslo besøkte klassen med en innholdsrik demo av sine produkter, hun utfordret oss til å bruke spreke farger, og en masse glitter! Alle studentene fikk muligheten til å delta med eget makeupfoto på Instagram for å vinne fine premier. Alle fikk med seg et gavekort på 40 prosent på alt fra Inglot Oslo med seg hjem.

2

Hver uke, mandag til fredag, har vi en demo fra en av lærerne ved Art Complexion, der vi etterpå jobber sammen om de ulike temaene og prosjektene. Dette er en svært lærerik og givende metode, der vi hver dag får lære noe nytt av hverandre. Oppgavene løses bedre i fellesskap, og i tillegg blir vi bedre kjent med hverandre♥  :) :)

Skrevet av
Kirvl Johansen

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.