Bli kjent med Fanney Antonsdóttir

I løpet av et skoleår på Art Complexion er det mange interessante og dyktige gjestelærere innom. Her får du vite litt om en av dem, Fanney Antonsdóttir, som vi har hatt på skolen i en periode på tre uker. Tema har vært SFX og støp.

fanney

Kan du si litt om utdannelsen din? 

Jeg har utdannelse fra Den Islandske Kunsthåndverksskole, Danmarks Designskole og NISS‘ (‘Nordisk Institutt for Scene og Studio) Linje for spesialeffekter. 

Kan du trekke frem noen høydepunketer fra din jobbkarriere? 

Parterapi, Semester, Karl Johan og Jul i blodfjell. Mine oppgaver består i å jobbe med skuespillere for å tydeliggjøre en karakter. Utseende skal endres ved bruk av sminke og applikasjoner, som for eksempel neser og lignende, parykker og kostymer. Jeg lager sår og skader, boldcaps, aldring etc. Noen kunder: Ylvis, Espen Eckbo og Calle’HellevangLarsen.

Beste makeup-minne: 

Jeg har mange. For meg er det også historien som fortelles, og de mennesker jeg jobber med, som avgjør om jeg har et godt eller dårlig minne. Parterapi var veldig gøy å jobbe på. 

Verste makeup-minne: 

Det er nok når jeg skulle påsette og farge applikasjoner på to kjente komikere jeg hadde jobbet med flere ganger før. Men akkurat denne gangen hvor jeg skulle overta en jobb fra en annen, så var jeg misfornøyd med kanter og farging og hadde rett og slett en dårlig dag på jobb.

Beste tips: 

Gå igjennom det du trenger dagen før en arbeidsdag/oppdrag. Ellers hold deg rolig og ha respekt for både deg selv og de rundt deg. Vær diskret.

Drømmer du om å jobbe med spesialeffekter og film?

Du kan komme inn på ulike grunnlag, via formell eller realkompetanse.

Informasjon om hvordan du søker finner du her: //artcomplexion.no/soknad/

Du finner tilleggsinformasjon her: //artcomplexion.no/soknad/info/

Eller les mer om skolen her: //artcomplexion.no/

Om du er usikker på om du fyller kravene for å søke kan du kontakte oss på telefon 22 33 30 70 alle hverdager mellom 09.30 og 16.00 eller via e-postadressen post@artcomplexion.no.

Fanney Antonsdóttir

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.