Årets praksisperiode er i gang!

Studentene fra kullet 2018/19 er nå i full gang med sin praksisperiode. Dette er en bransje fylt med ulike arbeidstider, mengder oppdrag og andre ting som påvirker arbeidshverdagen. Praksisuken er derfor lagt slik at den henger sammen med vinterferien. Alle skal etter planen fullføre sine fem dager med praksis i løpet av uke 7 og 8. Dette avhenger av hvem de jobber for, eller hvor de befinner seg. I år igjen har vi studenter spredd rundt i mange forskjellige stillinger. Noen assisterer ulike makeupartister og stylister, andre i butikk, noen på teater og i TV, PR-byråer og modellbyrå. Vi har til og med en student i København!! (Reisebrev herfra kommer på bloggen som eget innlegg senere…..)

I bildecollagen under er det satt sammen en liten smakebit på hva studentene holder på med. Først og sist ser dere Anja og Sunniva som begge assisterer til ulike shoots til Nordic Hairdresser of the Year. Anniken assisterer fotograf Kristoffer Myhre, Christiane assisterer Pilotfrue, og Kristell assisterer makeup og hårstylist Jeanette Gjerde Olsen. På rad to er det to bilder fra Christina som er ved Sine Ginsborgs Makeup Skole i København, og Ragnhild som er hos NRK.

 

praksis blogg 1

praksis blogg2

 

Drømmer du om å utdanne deg til profesjonell makeup artist/stylist?

Du kan komme inn på ulike grunnlag, via formell eller realkompetanse.

Informasjon om hvordan du søker finner du her: https://artcomplexion.no/soknad/

Du finner tilleggsinformasjon her: https://artcomplexion.no/soknad/info/

Eller les mer om skolen her: https://artcomplexion.no/

Om du er usikker på om du fyller kravene for å søke kan du kontakte oss på telefon 22 33 30 70 alle hverdager mellom 09.30 og 16.00 eller via e-postadressen post@artcomplexion.no.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.