Fanney Antonsdóttir

Faglærer
Fanney underviser i tema innenfor emnene makeup til TV, film og scene. Hun har utdannelsen sin fra The Icelandic Academy of arts, Danmarks Designskole og Nordisk Institutt for Scene og Studio, og har deltatt med forskjellige kunstverk ved blant annet Skandinavisk Hus i New York. Fanny lager proteseapplikasjoner og SFX-effekter, som brukes i teater, film og reklame. På Art Complexion makeup skole underviser hun i temaet spesialeffekter og støp.

Besøk gjerne Fanneys hjemmeside for å få et større innblikk i noe av alt det spennende hun driver med:

https://fanneyantonsdottir.com/home.html

Tiiu Luht

Faglærer

Tiiu underviser i temaer innenfor emnene makeup til TV/film/scene og støttefag. Hun er utdannet maskør og parykkmaker fra Talinn i Estland, hvor hun også etterhvert etablerte sin egen maskørskole. En god del av hennes tidligere elever jobber fremdeles i dag som sminkører og maskører, ikke bare i Estland, men også i USA og Australia og er høyt verdsatt innen sin profesjon. Gjennom sin dyktighet og sine høye krav til yrket som maskør og parykkmaker, har Tiiu gjennom årene blitt hyret inn som maskør til kostbare produksjoner innen teater, opera, ballett og musikal rundt om på de store scener i Europa, der i blant Berlin, Munchen og Wien. Hun har jobbet med maskedesign på over 100 produksjoner og har de siste 10 årene holdt til på Den Norske Opera og Ballett. Her har hun blant annet stått for opplæring av nye maskørlærlinger. På Art Complexion underviser Tiiu i temaene karakterer til teater, teatersminke og tamburering av bart.

Malin Åsard Wallin

Faglærer
Malin underviser i hårstyling, som ligger under emnene korrigerende makeup, historie, mote og trender. Hun startet sin karriere hos Toni & Guy og videreutdannet seg til frisør og hårstylist gjennom Toni & Guy i London. Malin er style director på Escape Hairdressing & Barbershop, og er kjent i bransjen som spesialist på fletteteknikker. Malin er i tillegg freelance hårstylist og holder bl.a. seminarer med L’Oreal i editorial styling.

Titt gjerne innom Malins instagram: //www.instagram.com/mmalinwallin/

 

Lise Erlandsen

Praksisansvarlig / Faglærer

Lise underviser i temaer innenfor emnene elementær forkunnskap, korrigerende makeup, mote og trender. Lise er fagskoleutdannet makeup artist ved Art Complexion. I tillegg til å jobbe administrativt og undervise på skolen, jobber Lise som freelance makeupartist innen fashion, reklame og film. Lise er også utdannet innenfor digital markedsføring.

Bli litt bedre kjent med Lise:  //www.instagram.com/liseerlandsenmakeup/

Ida Støa

Faglig ansvarlig / Faglærer
Ida underviser i temaer innenfor emnene elementær forkunnskap, korrigerende makeup, mote og trender. Ida er utdannet faglærer i kunst og håndverk og har lang undervisningserfaring.  Hun er også fagskoleutdannet makeupartist fra Art Complexion og er i tillegg kurset ansiktsmaler. Utenom å jobbe på skolen som faglig ansvarlig og faglærer, jobber Ida også som freelance makeupartist på ulike oppdrag.

Bli litt bedre kjent med Ida: //www.instagram.com/ida_stoa/

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.